Reclame

LOST S4E01 The Beginning of the End

Naufragiatii condusi de Jack tocmai i-au apelat pe "salvatori". Pe plaja Desmond se intoarce si le da vestea mortii lui Charlie si celorlalti. Dupa ce se reunesc cu totii langa botul avionului in mijlocul junglei, naufragiatii sunt pusi sa aleaga intre a se duce cu Locke sau a ramane alaturi de Jack pentru a fi salvati.

LOST S4E02 Confirmed Dead

Vedem flashback-uri ale celor 4 personaje noi plus Naomi. Ne dam seama ca acestia au fost 4 persoane total diferite in trecut si practic nu aveau nici o legatura intre ei. Insa Matthew Abaddon a fost cel care a creat aceasta echipa cu scopul de ajunge pe Insula si se pare pentru a il recupera pe Benjamin Linus.
Pe insula naufragiatii nostrii incep sa isi puna intrebari despre adevaratul motiv al venirii pe insula al "salvatorilor". Unul dintre acestia- Charlotte are o intalnire cu grupul condus de Locke.

LOST S4E03 The Economist

Sayid este un ucigas care lucreaza pentru Ben in viitor. Pe insula Sayid reuseste sa isi castige locul in elicopterul care paraseste insula.

LOST S4E04 Eggtown

Kate incearca sa afle de la Miles cat de multe se stiu despre ea in lumea din afara insulei.Insa pentru ca Miles sa ii spuna Kate trebuie sa ii aranjeze o intalnire cu Ben. In flashforward o vedem pe Kate judecata la tribunal pentru faptele sale din trecut.

LOST S4E05 The Constant

Sayid, Desmond si Lapidus sunt in elicopterul care a decolat de mai bine de o zi de pe insula. Atunci cand intalnesc tulburente, Desmond incepe sa aibe parte de efecte secundare. Mintea lui calatoreste in trecut, si este o chestiune de timp pana cand va muri. Singura salvare este sa il gaseasca pe Daniel Faraday in trecut.

LOST S4E06 The Other Woman

Juliet primeste instructiuni de la o cunostinta veche ca sa ii opreasca pe Daniel si Charlotte din misiunea lor. Intre timp Ben ii ofera lui Locke raspunsul mult asteptat cu privire la cei care au venit pe insula.

LOST S4E07 Ji Yeon

Sun incepe se aibe suspiciuni in privinta "salvatorilor" si astfel se decide sa paraseasca plaja alaturi de Jin si sa se alature taberei lui Locke. Insa o dezvaluire socanta a lui Juliet il face pe Jin sa se razgandeasca. Intre timp pe cargobot Desmond si Sayid il intalnesc in sfarsit pe Kevin Johnson.

LOST S4E08 Meet Kevin Johnson

Michael este nevoit sa le explice lui Sayid si Desmond cum a ajuns pe acel cargobot. In acest episod aflam ca Widmore este in spatele conspiratiei Oceanic 815. De asemenea la Baraci, Locke simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti informatiile care le are el despre noii veniti

LOST S4E09 The Shape of Things to Come

Tabara lui Locke si Sawyer este sub atac, iar Claire este in pericol. Fumul negru isi face si el aparitia si aflam inca ceva despre el. Inapoi pe plaja Jack si ceilalti descopera un cadavru pe mal , iar Faraday face o declaratie socanta.

LOST S4E10 Something Nice Back Home

Jack incepe sa aibe viziuni cu tatal sau in viitor. Iar pe insula starea lui Jack se agraveaza , Juliet si Kate fiind nevoite sa colaboreze pentru a ii salva viata.

LOST S4E11 Cabin Fever

Locke,Ben si Hurley pleaca in cautarea cabanei lui jacob pentru a afla ce sa faca in continuare pentru a proteja insula, in timp ce Keamy si oamenii lui vor sa se reintoarca pe insula cu si mai multe arme.

LOST S4E12 There’s No Place Like Home: Part 1

Jack si Kate se decid sa plece in urmarirea elicopterului care tocmai survolase peste tabara lor. Ben, Locke si Hurley ajung la statia The Orchid dar acolo ii asteptau deja Keamy si oamenii acestuia. Intre timp Daniel Faraday incearca sa transporte naufragiati catre cargobot cu ajutorul acelei barci, dar odata ajunsi la bordul vasului ei descopera o camera plina de explozibil. Actiunea din flashfoward s-a axat pe membrii Oceanic 6, cei sase care au scapat de pe insula si primele lor contacte cu lumea dupa o perioada de peste 100 de zile petrecute pe insula.

LOST S4E13 There’s No Place Like Home: Part 2

Oceanic 6 sunt tot mai aproape de salvare, in timp ce Locke si Ben sunt foarte aproape de mutarea insulei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu