Reclame

LOST S5E01 Because You Left

Aflam ce s-a intamplat cu naufragiatii dupa ce insula a fost mutata de Ben. in afara insulei Ben si Jack incearca sa ii reuneasca pe Oceanic 6

LOST S5E02 The Lie

Hurley incepe sa fie satul de minciuna spusa de el si ceilalti din Oceanic 6, totul culminand cu o arestare importanta.Tot Hurley primeste o vizita de la cineva neasteptat. Pe insula cei ramasi in urma simt mai des efectele acelor strafulgerari si sunt atacati si de un grup misterios de oameni.

LOST S5E03 Jughead

Desmond incearca sa o gaseasca pe mama lui Daniel Faraday pentru a ii salva pe cei ramasi in urma. Pe insula Daniel, Miles si Charlotte sunt capturati de Richard si oamenii lui. Lucrurile se complica cand ei afla de existenta unei bombe plasate pe insula in 1954 !

LOST S5E04 The Little Prince


LOST S5E05 This Place Is Death

"This place is death" a fost un episod care a avut de toate. Adica in sfarsit am primit marea poveste promisa din sezonul 1 a frantuzoaicei Danielle Rousseau, Jin a primit mult timp pe ecran, Locke s-a sacrificat pentru ceilalti si a avut o intalnire cu Christian, Charlotte a dezvaluit un mare mister despre ea, iar in afara insulei Ben si ceilalti au vizitat-o pe Hawkings care este si mama lui Faraday.

LOST S5E06 316

In acest episod aflam cum cei din Oceanic 6 planuiesc sa se intoarca pe insula si de cine sunt ajutati.

LOST S5E07 The Life and Death of Jeremy Bentham

Misiunea lui John Locke in afara insulei sub pseudonimul Jeremy Bentham este dezvaluita.

LOST S5E08 "LaFleur"

Sawyer este nevoit sa minta pentru ca el si prietenii lui sa ramana pe insula in cadrul Initiativei Dharma.

LOST S5E09 Namaste

Sawyer este nevoit sa extinda minciuna lui atunci cand ii descopera pe Jack, Kate si Hurley. SAyid este si el gasit insa este capturat de catre Radzinski. Sun si Frank ajung pe insula mare si descopera ca prietenii lor sunt in 1977.

LOST S5E10 He’s Our You

Sayid este torturat de Radzinski, Horace si inca un personaj misterios chiar sub ochii lui Sawyer care nu poate face nimic. Jack, Kate si Hurley se acomodeaza cu noile lor vieti, dar asta nu va dura prea mult.

LOST S5E11 "Whatever happened, happened"

Kate afla ceva interesant despre Aaron si se intalneste cu o veche cunostinta. Pe insula Kate si Sawyer incearca sa il ajute pe micul Ben.

LOST S5E12 "Dead is dead"

Ben trebuie sa fie judecat pentru faptele sale din trecut, si primeste o vizita supriza, in timp ce Locke il insoteste pe drum.

LOST S5E13 "Some Like It Hoth"


LOST S5E14 " The Variable"


LOST S5E15 Follow the leader


LOST S5E16+17: The Incident - Season Finale!


Pana la urmatorul episod mai sunt:
ZILE__________________________ORE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu