Reclame

LOST S2E01 Man of Science, Man of Faith

Dupa ce au reusit sa deschida usa buncarului, Kate si Locke ignora avertismentul lui Jack si coboara inauntru. In flashback il vedem pe Jack operand-o pe cea care avea sa ii fie viitoarea sotie, si anume Sarah. Insa twistul episodului este intalnirea pe care a avut-o Jack in trecut cu un barbat pe nume Desmond. Marea surpriza este ca acest Desmond este cel care locuia in buncar de mai bine de 3 ani.

LOST S2E02 Adrift

Actiunea acestui episod este asemanatoare cu cea a primului numai ca acum vedem din punctul de vedere al lui Kate si Locke ceea ce s-a intamplat in buncar pana sa ajunga si Jack. In larg ii vedem pe Sawyer si Michael care incearca sa ajunga inapoi pe insula.

LOST S2E03 Orientation

Michael ,Jin si Sawyer se vad capturati de ceea ce ei cred a fi un grup din Ceilalti. In interiorul buncarului Desmond le explica lui Jack, Kate si lui Locke care era misiunea lui acolo. Jack si Locke urmaresc foarte atenti un film de orientare al DHARMA.
In flashback Locke se intalneste cu Helen. Acestia au relatie amoroasa dar care este in primejdie datorita obsesiei lui Locke fata de tatal sau.

LOST S2E04 Everybody Hates Hugo

Hurley este pus de Jack sa fie cel care se ocupa cu gestionarea mancarii gasite in buncar. Insa lui Hugo ii este frica ca astfel va ajunge sa fie urat de toata lumea. Sayid cerceteaza mai cu atentie buncarul. Pe cealalta parte a insulei Jin ,Sawyer si Michael realizeaza ca cei care i-au capturat sunt de fapt si ei supravituitori ai zborului Oceanic 815, dar care se aflau in coada avionului.
Flashback-ul prezinte evenimentele care s-au derulat de cand Hurley a realizat ca a castigat la loto si pana ce au aflat si ceilalti prieteni ai lui si familie

LOST S2E05 And Found

Sun isi pierde verigheta undeva pe plaja. Mai tarziu realizeaza ca din greseala o ingropase odata cu acea sticla cu mesaje care initial fusese pe pluta. In cealalta parte a insulei , Michael pleaca singur in cautarea lui Walt. Eko si Jin incearca sa ii dea de urma dar ei sunt mai aproape de a se intalni cu Ceilalti.In flashback vedem cum s-au intalnit Jin si Sun.

LOST S2E06 Abandoned

Shannon incepe sa il vada pe Walt. Vazand ca nimeni nu o crede ea se decide sa plece in cautarea acestuia. Ghionul face ca Shannon sa se intalneasca cu grupul condus de Ana-Lucia. Aceasta din urma apasa pe tragaci atunci cand aude tufisurile miscanduse, dar din pacate era Shannon. In flashback o vedem pe Shanon care se lupta cu durerea mortii tatatui ei. Mai mult mama sa vitrega o dezmosteneste astfel incat Shannon nu primeste nici un ban. Ea refuza chiar si ajutorul lui Boone.

LOST S2E07 The Other 48 Days

Intreg episodul este un flashback si prezinta ceea ce s-a intamplat cu supravietuitorii din coada avionului. Acestia s-au prabusit pe cealalta parte a insulei. Si la fel ca si naufragiatii din mijlocul avionului si acestia au avut parte de un intrus printre ei . In cele din urma Ana-Lucia reuseste sa il omoare pe Goodwin intr-o lupta crancena. Decimati de rapirile Celorlalti, micul grup se intalneste cu Jin , Sawyer si Michael. In cele din urma cu totii pleaca spre plaja principala unde se aflau cei mai multi naufragiati ai Oceanic 815.

LOST S2E08 Collision

Dupa evenimentele tragice din jungla Ana-Lucia se panicheaza si ii pune pe toti in pericol. Ea il tine legat pe Sayid de un copac , crezand ca daca ii va da drumul acesta o va omori. Intre timp Eko il ia pe Sawyer (muribund) si pleaca in cautarea doctorului (Jack).
In flashback aflam ca Ana-Lucia a fost politista inainte de a se prabusi pe insula. De asemenea ne este pus la cunostinta faptul ca Ana-Lucia fusese chiar victima , atunci cand in timpul unui jaf ea a fost impuscata. Mai tarziu la sectia de politie este pusa sa aleaga dintre 5 suspecti pe cel care a impuscat-o , dar evident Ana-Lucia ezita sa il identifice pe autor. Apoi ea il urmareste pe Jason (cel care o impuscase) si cand acesta ajunge intr-o parcare , Ana-Lucia scoate pistolul si isi face singura dreptate, omorandu-l. Inainte de a apasa pe tragaci de 3 ori Ana-Lucia mentioneaza "I was pregnant", referindu-se la faptul ca in momentul in care Jason o impuscase ea era insarcinata

LOST S2E09 What Kate Did

In sfarsit aflam motivul pentru care Kate era cautata de politie inainte de a ajunge pe insula. Este vorba de aruncarea in aer a casei unde se afla si tatal ei vitreg.
Pe insula Kate este nedecisa, este foarte tandra cu Sawyer, insa se saruta cu Jack.Iar vederea unui cal negru care ii aminteste de trecut cu siguranta nu o fac sa se simta mai bine. Eko ii prezinta lui Locke si bucata lipsa din filmul de Orientare vizionat in episodul 3.

LOST S2E10 The 23rd Psalm

Eko si Charlie pleaca spre avionul nigerian prabusit in jungla.Acolo aflam ca in acel avion s-a aflat Yemi, fratele lui Eko. Din trecutul lui Eko aflam ca acesta a devenit un mare traficant cu droguri din Nigeria, iar Yemi fratele sau era preot.

LOST S2E11 The Hunting Party

Dupa ce Michael pleaca in jungla sa isi cauta fiul (Walt), Jack ,Sawyer si Locke pleaca dupa el. Insa cei 3 vor avea o intalnire cu Mr. Friendley, care le spune clar ca nu este insula lor si ca ar trebui sa se poarte ca atare.
In flashback vedem cum casnicia lui Jack cu Sarah se destrama. De mentionat este faptul ca in acest episod isi face aparitia si Monica Barladeanu. Ea o interpreteaza pe Gabriela Bussoni, care venise la Jack cu rugamintea ca acesta sa ii opereze tatal.

LOST S2E12 Fire + Water

Charlie este tot mai convins ca bebelusul lui Claire , Aaron trebuie botezat. In acelasi timp relatia dintre Hurley si lLibby prinde contur.
Flashback-ul il arata pe un Charlie nedrogat care incearca sa tina unita trupa DriveShaft. Mai mult fratele sau,Liam era un dependent de droguri si acest lucru a dus la destramarea trupei. Spre final Liam chiar ii vinde pianul lui Charlie , iar cu banii stransi pleaca in Australia incepand o noua viata alaturi de familia sa, lasandu-l pe Charlie singur.

LOST S2E13 The Long Con

Sawyer reuseste sa ii joace pe degete pe toti naufragiatii, atunci cand pune in aplicare un plan foarte bine elaborat. Scopul acestui plan era ca Sawyer sa ramana cu toate armele. Atunci cand acest lucru se intampla, el se autoproclama serif.
In trecut il vedem pe Sawyer incercand sa faca aceiasi inselaciune (valiza cu bani) si unei femei pe nume Cassidy. Dupa ce aceasta se prinde Sawyer ii explica cum merg lucurile si cei doi fac o pereche foarte buna atunci cand insala alti oameni. Insa la finalul episodului Sawyer ii dezvaluie ca totul fusese pana la urma doar o mare inselaciune pentru a ii lua banii ei.

LOST S2E14 One of Them

Rousseau il captureaza intr-o plasa de-a ei pe un barbat care pretinde ca se numeste Henry Gale. Atunci cand Rousseau il anunta pe Sayid acesta se gandeste ca Henry este unul dintre Ceilalti si il aduce pe intrus in buncar unde il inchide si il supune unui interogatoriu mai special. Numai la interventia lui Jack, Sayid se opreste fara a afla adevarul.
Din flashback aflam cum Sayid a luat contact cu aceasta meserie de tortionar. Cel care l-a invatat este nimeni altul Joe Inman, barbatul care mai tarziu avea sa il gaseasca pe Desmond pe insula si sa il puna sa apese butonul la fiecare 108 minute.

LOST S2E15 Maternity Leave

Atunci cand Aaron se imbolnaveste , Claire decide sa caute un vaccin pentru el. Astfel ea pleaca impreuna cu Rousseau si Kate si viziteaza statia medicala DHARMA in cautarea unui vaccin pentru Aaron. In acelasi timp Claire are mai multe mini flashback-uri si astfel aflam exact ce s-a intamplat cu ea atunci cand Ethan a rapit-o pentru a o studia.

LOST S2E16 The Whole Truth

Ana-Lucia este chemata pentru a incerca si ea sa afle ceva de la prizonierul din buncar. In cele din urma ea pleaca impreuna cu Sayid si Charlie in cautarea presupusului balon cu aer cald , cu care Henry ajunsese pe insula.
Din flashback aflam ca Jin si Sun nu pot concepe un copil. Desi la inceput avem impresia ca Sun era cea cu probleme, mai apoi aflam adevarul si anume ca Jin este steril si nu poate avea copii. Totusi pe insula se pare ca multe se schimba si Sun ramane insarcinata.

LOST S2E17 Lockdown

Ramas in buncar doar cu prizonierul Henry, Locke se simte amenintat atunci cand usile de urgenta se coboara automat iar luminile din buncar se sting. Iar atunci cand dupa ce reuseste sa intredeschida o usa si aceasta se prabuseste pe piciorul lui, Locke ii cere lui Henry sa se duca el sa introduca acele numere in computer. La finalul episodului aflam insa ca Henry este intradevar unul dintre Ceilalti.
In flashback , dupa ce tatal sau Anthony Cooper si-a inscenat moartea, Locke este vizitat de 2 barbati misteriosi care ii pun intrebari legate despre el. Iar atunci cand Locke il revede pe Anthony , Helen se vede nevoita sa il paraseasca, desi John Locke avea pregatit un inel de logodna.

LOST S2E18 Dave

Dupa ce un palet intreg cu mancare DHARMA este parasutat pe insula ,Hurley este tentat sa renunte la cura de slabire la care il ajutase si Libby. Apoi pe insula isi face aparitia un personaj misterios: Dave, care pare decis sa il trezeasca pe Hurley dintr-un vis in care se afla. Insa din flashback aflam ca acest Dave este doar rodul imaginatiei lui Hurley. Twistul episodului este atunci cand o vedem si pe Libby in acelasi sanatoriu ca si pe Hurley.

LOST S2E19 S.O.S.

Pe insula Bernard se decide sa fie el cel care sa faca ceva pentru ca toti sa fie salvati de pe insula. El incearca cu ajutorul lui Hurley , Jin si a altor cativa sa construiasca un mare semn de SOS pe plaja. Dar cand afla ca Rose nu mai este bolnava de cand a ajuns pe insula, el renunta la tot si decide sa ii faca pe plac lui Rose, neconstruind semnul de SOS.

LOST S2E20 Two for the Road

Michael se intoarce printre naufragiati dupa ce a fost tinut prizonier de Ceilalti. Ana-Lucia ii mai face o vizita lui Henry, dar acesta o ataca , iar Ana-Lucia se decide sa se razbune si astfel ii fura pistolul lui Sawyer, dar cand este aproape sa il omoare pe Henry ezita. Apare insa Michael si dupa un discurs despre Ceilalti ii cere pistolul zicand ca il omoara el, dar in loc sa faca acest lucru, Michael o impusca pe Ana-Lucia si mai apoi pe Libby care tocmai intrase in buncar. Apoi deschide usa si il elibereaza pe Henry.
In flashback vedem o alta conexiune intre personaje: Ana-Lucia si tatal lui Jack. Aceasta a fost angajata de Christian ca un fel de bodyguard pentru cand acesta avea sa se duca in Australia.

LOST S2E21 ?

Dupa ce le gasesc pe Ana Lucia si Libby moarte iar pe Michael ranit in umar (dupa ce s-a impuscat singur), Locke si Eko pleaca in cautarea lui Henry. Numai ca adevarata misiune a lor este sa afle unde se afla acea noua statie "?" vazuta de Locke pe harta desenata in buncar. Dupa ce gasesc semnul "?" desenat pe pamant , ei descopera si statia The Pearl sub. Acolo vor gasi un alt film de orientare care ii va schimba parerea lui Locke despre apasarea butonului la fiecare 108 minute.

LOST S2E22 Three Minutes

Naufragiatii le ingroapa pe Ana-Lucia si Libby, iar Michael este tot mai decis sa plece din nou dupa fiul sau Walt. De aceasta data vrea sa ia cu el o mica echipa formata din Sawyer,Kate,Jack si Hurley.
Flashback-ul este unul on island si povesteste ce s-a intampla cu Michael din momentul in care a fost luat prizonier de catre Ceilalti si pana in prezent. Ca un twist aflam ca lui Michael i se inmanase o lista pe care erau trecute 4 persoane: Hurley , Jack , Kate si Sawyer. Daca ii aducea pe cei 4 atunci Michael isi recupera fiul.

LOST S2E23 Live Together, Die Alone Part.1


Plecati in misiune de salvare , Jack ,Kate, Sawyer , Hurley si tradatorul Michael sunt capturati de Ceilalti, deorece Michael nu ii indruma pe drumul cel bun. Aici il vedem pe Henry care se pare este liderul Celorlalti. El il trimite pe Hurley inapoi in tabara proprie , iar Jack, Kate si Sawyer aveau sa mearga cu Henry si Ceilalti .Locke si Desmond pun la cale un plan prin care sa ramana singuri in buncar si sa nu mai apese pe buton dupa ce cele 108 minute se vor scurge. Atunci cand acest lucru se intampla, cerul devine mov , si un sunet greu de suportat se aude.
Flashback-ul apartine lui Desmond. Aflam ca inainte de a ajunge pe insula era indragostit de Pennelope Widmore, dar tatal acesteia nu era acord cu aceasta relatie. Apoi decis sa ii demonstreze acestuia ca este un barbat care sa o merite pe Penny el pleaca intr-o cursa in jurul lumii, dar sfarseste pe insula. Aici este indrumat de Inman cum sa apese butonul la fiecare 108 minute - "just saving the world" cum i-a zis Inman.

LOST S2E24 Live Together, Die Alone Part. 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu